Pardubická juniorka

Juniorka 2002
úvodní stránka hrací plán program dne novinky hráči partneři
novinky
> novinky
> fotogalerie
aktuální
starší
>
Oficiální stránky, Pardubická juniorka 2002, 11. - 17.8.
Podpůrný partner
Chládek a Tintěra, a.s.
Logo Chládek a Tintěra a.s.
centrální dvorecV Pardubicích začalo pršet ...
13.08.2002

Vlna dešťů dnes nad ránem dorazila do Pardubic. Stále prší (ikdyž už ne tak vydatně) a obloha opravdu nevěstí žádnou změnu k lepšímu. Organizační tým je sice připraven, ale to dnes zřejmě nebude nic platné. Jakmile se něco změní, dáme Vám vědět.

BarV této počasím vynucené přestávce přinášíme reportáž o nové hokejové hale v Pardubicích.

Bar HattrickNová aréna stála pěkných pár milionů, ale investice se jistě vyplatí (alespoň nám divákům). I v tomto letním období je na zimním stadionu v Pardubicích led a připravují se zde hokejisti zvučných jmen jako Milan Hejduk, Jan Hrdina, Ota Janecký, ... Hlediště haly je ve tvaru "kotlle", takže máte pocit, že sedíte přímo nad ledem. Restaurant Bar Hatrick, přímo na stadionu nabízí kromě jiného podívanou i přímo na led, krásný koberec se znaky Pardubického klubu působí velice vkusně.

Zimní stadion v PardubicíchSedačky v hledišti jsou velmi pohodlné. Jestliže si odskočíte o přestávce na párek, můžete dění na ledě sledovat na televizních monitorech, které jsou téměř všude. Ikdyž je nový zimní stadion postavený vlastně na starém stadionu, působí kompaktně, prostorně a na české poměry i komfortně.

Lukáš Březina