Pardubická juniorka

Juniorka 2002
úvodní stránka hrací plán program dne novinky hráči partneři
novinky
> novinky
> fotogalerie
aktuální
starší
>
Oficiální stránky, Pardubická juniorka 2002, 11. - 17.8.
Podpůrný partner
Chládek a Tintěra, a.s.
Logo Chládek a Tintěra a.s.
slavnostní večer16.8.(20.00) Slavnostní večer u příležitosti Pardubické juniorky
17.08.2002

V rytířském sále pardubického zámku se v předvečer finálových soubojů sešli lidé, kteří buď organizačně nebo svou podporou umožnili hladký průběh a pokračování tradice Pardubické juniorky. Byli zde zástupci partnerů, organizátoři, ... sešlo se zde kolem 120 hostů.

Nejdříve k přítomným promluvil hejtman Pardubického kraje Ing. Roman Línek. Mluvil o dlouholeté tradici, která nemá u nás obdoby.
Dále promluvil primátor města Pardubice Ing. Jiří Střítecký, který hovořil o Pardubické juniorce, jako jednom z pěti klenotů města (zbývající čtyři jsou pro všechny k zamyšlení).
Po něm mluvil generální ředitel společnosti Chládek a Tintěra, a.s., Ing. Libor Joska, který popřál mladému tenisu mnoho zdaru a zmínil, že je pro jejich společnost ctí být tím, kdo tuto dlouhou tradici podporuje.
Předposledním řečníkem byl viceprezident ČTS pan Zdeněk Kocman, který především poděkoval partnerům, kteří pomáhají sportu a především českému tenisu.
Pak už promluvil prezident klubu LTC Pardubice a ředitel Pardubické juniorky Ing. Miroslav Máslo, který rovněž poděkoval partnerům a popřál finalistům dobrý výkon a vyslovil přání sejít se za rok v Pardubicích znovu u této příležitosti.

Fiala, BřezinaPo projevech řečníků probíhalo předání cen vítězům V.I.P. turnaje. Z vítězství se v letošním roce radoval tým ČTS (Březina, Fiala).

kulturní zážitekKrásný večer na zámku v Pardubicích ještě podtrhlo vystoupení taneční skupiny, která předvedla mimo jiné např. valčík P.I.Čajkovského.