Pardubická juniorka

Juniorka 2002
úvodní stránka hrací plán program dne novinky hráči partneři
novinky
> novinky
> fotogalerie
aktuální
starší
>
Oficiální stránky, Pardubická juniorka 2002, 11. - 17.8.
Podpůrný partner
Chládek a Tintěra, a.s.
Logo Chládek a Tintěra a.s.
Daniel Lustig14.8.(11.00) Lustig jde dál.
14.08.2002

Tentokrát ne tak přesvědčivě, ale přece. Na centrálním dvorci byl dnes jeho soupeřem Jan Marek (I.ČLTK Praha, toho času pod vodou). Lustig měl se svým soupeřem lehké problémy akorát v úvodu druhé sady, kdy prohrával 1:3. Potom však Marek začal více chybovat a Lustig získával mnoho bodů "zadarmo". Po setech 6:1, 6:3 Daniel Lustig udělal další krůček směrem k titulu.

Je veřejným tajemstvím, že Lustig sem na Pardubickou juniorku přijel vyhrát, ale jak sám říká: "...tenhle turnaj se hraje celý týden, je tady 64 kluků a někdo z nich tady klidně může chytit životní formu ..."

Největší rozdíl mezi soupeři byl v herním zaujetí. Lustig hrál všechny míče během delší výměny disciplinovaně narozdíl od svého soupeře, který byl schopen zahrát dva tři údery dobře a ten další nepochopitelně odfláknout. Jan Marek je ale mladý hráč a jistě za pár let bude stejně zkušeným borcem jako je Daniel Lustig. Dnešní zápas je pro Marka jistě inspirací, co se dá zlepšovat, ale také povzbuzením, že se dá hrát s každým.

Lukáš Březina