novinky
fotogalerie
video
 
 
Lukáš MaršounVojtíšek - Maršoun
13.08.2003

Na dvorec č.7 dnes v poledne nastoupili Petr Vojtíšek a Lukáš Maršoun. Již úvodní hra nasvědčovala tomu, že se bude bojovat o každý míč. V úvodu zápasu působil Vojtíšek velice sebevědomě a Maršoun trochu unaveně, ale vše se obrátilo, když Maršoun několikrát trefil míč z těžkých pozic přesně k lajně. Vojtíšek pak trochu znervózněl a Maršou byl od této chvíle aktivnějším hráčem. První sadu získal Maršoun poměrem 6:4.
Petr VojtíšekÚvodní hru druhé sady vyhrál Vojtíšek a vypadalo to, že je znovu ve hře. Ale opak byl pravdou. Opět několik šťastnějších zásahů Maršouna poslalo Vojtíška do kolen a zanedlouho bylo 1:5. Za tohoto stavu se Vojtíšek pokusil o zvrat a docela se mu dařilo. Odvrátil několik mečbolů a snížil na 4:5. Více však Maršoun svému soupeři nedovolil a získal druhý set 6:4.
Lukáš MaršounLukáš Maršoun tedy postupuje do čtvrtfinále, kde se střetne s Dušanem Lojdou, který si snadno poradil s Ondřejem Křivkou. Maršoun bude v tomto duelu považován za favorita, protože nedávno Lojdu porazil ve dvou setech.

LB
 
úvodní stránka | hrací plány | časový plán | novinky | hráči | partneři
© Pardubická juniorka 2003. Všechna práva vyhrazena
 
HLAVNÍ PARTNER
PARTNEŘI