novinky
fotogalerie
video
 
 
Pavel KordaPavel Korda na Juniorce od roku 1950
12.08.2003

Poprvé jsem se účastnil Juniorky jako hráč. To bylo v roce 1950 a pamatuji si ještě, že jsem hrál na dvorci č.5. Zápas jsem tehdy prohrál, ale za pár let jsem již vyhrál Juniorku ve čtyřhře (1953). Jsem vlastně pardubičák, narodil jsem se zde a tak pokaždé, když to šlo, přijel jsem se na Juniorku alespoň podívat. Byl jsem zde nejméně 30-krát. Ať už to bylo jako hráč, trenér, nebo jako dnes, kdy zde zastupuji spotrovní úsek ČTS.
Chtěl bych říci, že během těchto mnoha let mohu srovnávat úroveň Juniorky a řeknu vám, že úroveň jde stále nahoru. Organizace tohoto tradičního turnaje je naprosto perfektní. O hráče je dobře postaráno, protože se zde o vše stará sehraný tým pod vedením ředitele mistrovství Ing. Miroslava Másla.
Pro takto dobře zorganizovanou akci se pak mnohem lépe shánějí prostředky od sponzorů, kterých je rok od roku více. Holt kdo dělá dobře, tomu se to v dobrém vrátí.
Odměnou všem organizátorům a sponzorům jsou pak skvělé výkony našich "mladých". Já sám jsem zde viděl několik zápasů, které měly vysokou úroveň. Namátkou vzpomenu včerejší zápas Zima - Očenášek. Kluci hráli prostě skvěle.
Závěrem bych chtěl zmínit ještě jednou člověka, který stojí za celou Juniorkou a tím je předseda LTC Pardubice Ing. Miroslav Máslo. Více takových schopných lidí.
 
úvodní stránka | hrací plány | časový plán | novinky | hráči | partneři
© Pardubická juniorka 2003. Všechna práva vyhrazena
 
HLAVNÍ PARTNER
PARTNEŘI