Pardubická juniorka 2010
home livescore program dne hrací plány hráči fotogalerie V.I.P reklamy partneři
Untitled Document
 
Úvodní slova
Generální partner
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka
Tip na vítěze (chlapci)
1. Pavlásek Adam (169)
... hlasujte zde
Tip na vítěze (dívky)
1. Malečková Jesika (103)
... hlasujte zde

Partneři ČTS

CEZ

Wilson

Česká spořitelna

MND

Synot Tip

Severočeské doly

Eurovia

Lesy ČR


Tituly patří nejvýše nasazeným
12.8.2011

Vítězi 84. Pardubické juniorky se stali Adam Pavlásek a Jesika Malečková. Pavlásek porazil Šafránka 3:6 7:5 a 6:1 a Malečková zdolala Fabíkovou 4:6 6:4 a 6:3.
Páteční program 84. Pardubické juniorky obsahoval dvě finálová utkání dvouher. Od 11 hodin se utkaly na centrálním dvorci Jesika Malečková (1994,I.ČLTK Praha,1.nasazená) a Klára Fabíková (1993,TC MJ-Tenis,2.nasazená). Brněnská hráčka Fabíková začala utkání skvěle, první sadu pro sebe urvala v poměru 6:4, v druhém setu již vedla 3:1 a 30:0 při svém podání. Dvě laciné chyby však nakoply její soupeřku k obratu. Malečková přestala dělat chyby, začala se povzbuzovat a míč po míči dotahovala svou soupeřku. Ujala se vedení 5:3 v druhé sadě, Fabíková zvládla stáhnout na 5:4, ale pak si již Jesika koncovku druhého setu nenechala utéct. V závěrečné sadě šla Malečková tvrdě za vítězstvím bezchybnou a pestrou hrou. Za stavu 5:2 začala hrát i Fabíková, stáhla na 3:5 a měla několik výhod na 4:5, ale rozhodující body byla jistější Malečková a po výsledku 4:6,6:4 a 6:3 se mohla radovat z titulu na 84.ročníku Pardubické juniorky.
Lehce po 13.hodině začalo finálové utkání chlapců. První nasazený Adam Pavlásek (1994,TK Agrofert Prostějov) v něm byl vyzván třetím nasazeným hráčem Václavem Šafránkem (1994, TC Brno). Utkání začal Šafránek raketovým vstupem, hned prolomil Pavláskovo podání a hodně rychle se ujal vedení 5:1. Pavlásek v prvním setu stihl jen snížit na 5:3, ale Šafránek šel za titulem a sadu dopodával na 6:3. Druhý set se podobal prvnímu. Šafránek opět rychle vedl 4:1 a poté 5:3 a vypadalo to na rychlý konec. Šafránek byl od vítězství jeden bod, matchbally neproměnil a to nakoplo Pavláska k obratu. Zaskočený Šafránek ztratil za stavu 5:5 znova svůj servis a Pavlásek breaku využil a získal tím druhý set. Třetí set byl zajímavý jen na začátku, kdy vypadalo, že Šafránek bude vzdorovat, ale následující hry potvrdily, že byl brněnský hráč psychicky a fyzicky zlomen a svěřenec Jaroslava Navrátila Adam Pavlásek po výsledku 3:6 7:5 a 6:1 mohl začít slavit titul.
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2011. Všechna práva vyhrazena