Pardubická juniorka 2010
home livescore program dne hrací plány hráči fotogalerie V.I.P reklamy partneři
Untitled Document
 
Úvodní slova
Generální partner
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka
Tip na vítěze (chlapci)
1. Šafránek Václav (137)
... hlasujte zde
Tip na vítěze (dívky)
1. Krejčíková Barbora (106)
... hlasujte zde

Partneři ČTS

CEZ

Česká spořitelna

Česká pošta

MND

Lesy ČR

Wilson


Severočeské doly


4.den Pardubické juniorky 2012
15.8.2012

V Pardubicích jde do tuhého, dnes si to čtvrtfinalisté dvouher rozdali o jistotu odvézt si medaile z Juniorky. Šafránek opět jako přes kopírák z předchozích dnů zaspal úvod druhé sady a opět musel dotahovat stav 1:4. Ani Homolovi se proti Šafránkovi nepodařilo tento stav dotáhnout do konce. V semifinále narazí Šafránek na šestnáctiletého Sparťana Pavla Štauberta. Svěřenec Josefa Čiháka si poradil ve třech setech s Markem Jaloviecem hlavně díky chladnější hlavě. V druhém semifinále na sebe narazí další Sparťané, a to druhý nasazený Tomáš Papík, který dnes velmi snadno přehrál středočeského Filipa Šebestu 6:4 a 6:1, a David Pavlík, který se svým soupeřem Davidem Krčmářem strávil na centrálním dvorci něco málo přes hodinu.

V dívčí části si opět suverénně počínala Barbora Krejčíková, Karolínu Stuchlou smetla z kurtu výsledkem dvakrát 6:1. O něco více se nadřela druhá Barbora v pavouku, Štefková. Proti Adéle Jarošové musela odvrátit řadu breakbalů v koncovce druhé sady, Jarošová však svou pasivní hrou zápas do třetího setu nedovedla. V turnaji skončila druhá nejvýše nasazená Petra Rohanová ze Štvanice. Petra si na turnaj bohužel nevybrala nejlepší formu a to nahrálo její soupeřce Dominice Paterové. Ta potřebovala na Rohanovou necelou hodinu a půl a po setech 6:1 a 6:4 si zajistila medaili. Poslední semifinalistkou se stala Nikola Schweinerová, které se začátek zápasu nevydařil, během 5ti minut prohrávala 0:3, ale poté přišla řada 9ti vyhraných her a to její soupeřku Miriam Kolodziejovou srazilo na kolena.

Dnes se rozdělovaly i první sady medailí, a to ty bronzové za čtyřhru. Odváží si je dvojice Filip Šebesta a David Pavlík, kteří podlehli dvojici Papík, Bíško 6:10 v super tie-breaku, a Davidové Krčmář a Poljak. Ti nestačili na nejvýše nasazený pár Marek Jaloviec a Václav Šafránek. V dívčí čtyřhře se na medailových pozicích objevila překvapivá jména. Bronzovými medailistkami se staly dvojice Gabriela Andrea Knutsonová s Natálií Sukovou a východočešky Tereza Janatová s Natálií Novotnou. Ani od jednoho páru se postup až do semifinále nečekal. V souboji o titul ve čtyřhře dívek si to rozdají loňské vítězky Krejčíková, Dvořáková se štvanickou dvojicí Rohanová, Martincová.
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2012. Všechna práva vyhrazena