Pardubická juniorka 2013
home livescore program dne hrací plány hráči fotogalerie V.I.P reklamy partneři
Untitled Document
 
Úvodní slova
Generální partner
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Partneři ČTS

CEZ

Česká pošta

MND

J & T

Wilson


Pardubická juniorka 2013Paterová má ve finále šanci na reparát z loňska
15.8.2013

V semifinále dívek se nejdříve představily Kolodziejová s Pantůčkovou. Kolodziejová otočila úvodní sadu na 6:4, Pantůčková ale získala správný rytmus a ve druhé sadě diktovala hru – 6:1. Řada nevynucených chyb nedovolila štvanické hráčce otočit také třetí sadu, a tak se do finále probojovala Gabriela Pantůčková. V druhém semifinále do utkání doslova vlétla Marina Hrubá. Za necelou půlhodinku získala sadu 6:1. Forma jí ale nevydržela, výměny se prodlužovaly a to nahrávalo Paterové. Ta nakonec dobrým pohybem a bezchybnými dlouhými údery urvala postup a šanci na reparát z loňského roku.

Ve čtyřhře nejcennější kov vybojovala dvojice Tereza Kolářová a Miriam Kolodziejová, které si celkem snadno poměrem 2:0 na sety poradily s dvojicí Nina Holanová a Denisa Kulhánková.

„Jsem zvědavý, jestli se na druhý pokus povede Paterové získat titul mistryně ČR, opět proti ní bude stát velmi silná soupeřka a Paterová opět nebude favoritkou. Dozvíme se to zítra po 11. hodině, kdy finálový duel dvouhry dívek začíná.“ řekl ředitel turnaje Miroslav Máslo po semifinále.
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2013. Všechna práva vyhrazena