Pardubická juniorka 2013
home livescore program dne hrací plány hráči fotogalerie V.I.P reklamy partneři
Untitled Document
 
Úvodní slova
Generální partner
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Partneři ČTS

CEZ

Česká pošta

MND

J & T

Wilson


S turnajem se loučí nejvýše nasazený Štaubert
13.8.2013

Třetí hrací den Pardubické Juniorky začal překvapením, když se s turnajem dvouhry rozloučil loňský semifinalista a letošní nejvýše nasazený Pavel Štaubert z TK Sparta Praha. Na centrálním dvorci ho pokořil prostějovský Dominik Kellovský. Kellovský odvracel stav 2:5 v prvním setu, tie-break a druhý set už proběhl v režii prostějovského hráče. Ve čtvrtfinále se může těšit na deblového kolegu Davida Poljaka, ten vyřadil dalšího prostějovského tenistu Miroslava Chybu ve dvou setech.

Další třísetové utkání vyhrál Zdeněk Děrkas. Tentokrát to odnesl Dominik Sochůrek ze Štvanice. Děrkas narazí na dalšího štvanického tenistu Jaroslava Vondráška, ten si celkem snadno poradil s Ondřejem Duškem. Další čtvrtfinálovou dvojici tvoří Jakub Filipský ze Sparty a Středočech z TK Neridé Marek Gengel. Filipský si poradil s Krejčím a Gengel zdolal Slezáka. Zatím nejsuverénnější cestu turnajem předvádí Daniel Knoflíček, s Rečkem z Jablonec nad Nisou strávil na kurtu lehce přes hodinu. Jeho soupeřem bude nenasazený Zdeněk Kolář, který v třísetové bitvě vyřadil Patrika Rikla. Tento zápase se objeví na live streamu od 10:00.

Mezi dívkami k výraznějšímu překvapení nedošlo. Simona Heinová vystřílela z dvorce zlínskou Machalovou, Pantůčková se lehce trápila pouze první sadu proti Holanové. Hrubá si poradila s Tomanovou a Knutsonová zdolala ve dvou setech Mayerovou. Postoupila dále i loňská finalistka Dominika Paterová, vyřadila Janischovou. Soupeřkou jí bude ostravská Aneta Mikšovská, které vzdala dvouhru Anna Vrbenská, jelikož jí trápil natažený úpon v pravé noze. Zajímavým střetnutím bude i souboj Venduly Žovincové s Miriam Kolodziejovou. Žovincová povolila své soupeřce Slavíčkové jen dvě hry, Kolodziejová proti Adéle Heinové potřebovala tři sety k postupu. Žovincová s Kolodziejovou se představí na centrálním dvorci a bude je možné sledovat v přímém přenosu.

„Dnes mě mile potěšilo, kolik bývalých hráčů, nyní trenérů si našlo cestu do Pardubic. Byli tu Bohdan Ulihrach, Petr Kralert, Petr Luxa, David Kunst, Jan Vacek a další. Dovoluji si Vás pozvat na zítřejší čtvrtfinálové duely, které budou jistě velice zajímavé.“ doplnil ředitel turnaje Miroslav Máslo.
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2013. Všechna práva vyhrazena