Pardubická juniorka 2013
home livescore program dne hrací plány hráči fotogalerie V.I.P reklamy partneři
Untitled Document
 
Úvodní slova
Generální partner
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Partneři ČTS

CEZ

Česká pošta

MND

J & T

Wilson


Pardubická juniorka 2013Favorizovaného Filipského vyzve ve finále David Poljak
15.8.2013

Čtvrteční program dorostenců zahájili v 11 hodin na centrálním dvorci Jaroslav Vondrášek a David Poljak. Prostějovský Poljak získal první sadu 6:3, stačil mu jeden break. Ve druhém setu však trochu znervózněl a štvanický Vondrášek toho využil, získal brzký break a vynutil si třetí set. Tři dvojchyby za stavu 5:6 ho však stály utkání a na finále se může těšit Poljak. V druhém semifinále mezi Knoflíčkem a Filipským měl v hledišti mnohem větší podporu pardubický rodák Knoflíček, fyzicky náročné výměny ale více vyhovovaly sparťanovi, který získal první set poměrem 6:3. Ve druhém setu vedl Knoflíček 4:1, za stavu 5:5 si ale nepříjemně zranil kotník. Přesto dotáhl set do zkrácené hry, kde se ale radoval aktivnější Filipský.

„Obě mužská semifinále dnes byla velice napínavá, což jistě ocenila téměř plná tribuna diváků. Všechny tenisové příznivce bych chtěl pozvat nejen na zítřejší finálové bitvy, ale také na možnost vidět daviscupový a feducpový pohár přímo u nás v areálu. Mezi finálovými duely také proběhne autogramiáda pardubických hokejistů.“ dodal po čtvrtečním programu Miroslav Máslo, ředitel turnaje.

Titul Mistrů ČR ve čtyřhře dorostenců si z Pardubic odváží dvojice Ondřej Dušek, Marek Gengel, kteří ve finále porazili pár Kellovský, Poljak 6:1 2:6 10:7.
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2013. Všechna práva vyhrazena