Pardubická juniorka 2013
home livescore program dne hrací plány hráči fotogalerie V.I.P reklamy partneři
Untitled Document
 
Úvodní slova
Generální partner
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Partneři ČTS

CEZ

Česká pošta

MND

J & T

Wilson


Kolodziejová utekla z mečbolů do semifinále
14.8.2013

Ve středu se v Pardubicích rozhodovalo o tom, kdo si zajistí medaili z dvouhry z 86. ročníku. Nejsuverénnější výkon předvedla nenasazená Marina Hrubá, Gabriele Knutsonové povolila pouze jednu hru. V semifinále vyzve druhou nasazenou Dominiku Paterovou, která přešla přes Mikšovskou. Velké drama nabídly Kolodziejová s Žovincovou. První sety byly jednoznačné, ve třetím tahala za kratší konec Kolodziejová. Její soupeřka si dokonce vypracovala 3 mečboly, ale jen kousky rozhodly o tom, že právě štvanická hráčka postoupila dále. Pantůčková odolala důrazně hrající Simoně Heinové, její nátlaková hra si bude muset rok počkat, než bude moci slavit medaili z Juniorky.

Na dvorci č. 7 se jako první z postupu do semifinále radoval David Poljak, když ve dvou setech porazil Dominika Kellovského. Vrátil mu tak dva týdny starou porážku z ITF turnaje ve Vésce. Poljak se utká se štvanickým Jaroslavem Vondráškem, který vystavil stopku Zdeňku Děrkasovi ve třech setech. Druhou semifinálovou dvojici tvoří domácí rodák Daniel Knoflíček, který si za podpory plné tribuny poradil se Zdeňkem Kolářem 7:6 6:4. V prvním setu ve zkrácené hře prohrával už 1:5, ale stav otočil a může se těšit na Sparťana Jakuba Filipského.
První sady medailí se rozdělovaly v soutěži čtyřher. Bronz si odvezly Vrbenská se Sukovou a Haldinová s Mayerovou. Mezi chlapci se na třetím místě umístila dvojice Sochůrek s Kolářem, když na rozloučenou dostali od Poljaka s Kellovským nepopulárního kanára. Mnohem vyrovnanější byl střet dvojic Herzán, Krejčí proti Dušek, Gengel. Rozhodoval až matchtie-break 12:10 ve prospěch Duška a Gengela.
„Dnes jsme rozdali první medaile, zítra nás čekají semifinálová utkání dvouher a finále čtyřher. Zároveň bych vás chtěl srdečně pozvat na páteční finálový program, kde bude k vidění daviscupový a fedcupový pohár, se kterým se budete moci vyfotit.“ dodal ředitel turnaje Miroslav Máslo.
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2013. Všechna práva vyhrazena