Úvodní slova
Pardubický kraj
Město Pardubice
ČTS
Chládek a Tintěra, a.s.
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Juniorka 2002
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka
 
Miss Pardubická juniorka
1.
Procházková Tereza 309
2.
Böhmová Kateřina 249
3.
Peterová Lucie 174
4.
Chvojková Veronika 123
5.
Jagošová Klára 93
Hlasování ukončeno

Úvodní slovo LTC Pardubice

Vážení sportovní přátelé,

Ing. Máslo Miroslavje mi velkým potěšením přivítat Vás všechny jménem pořadatele i jménem svým na dvorcích LTC Pardubice při příležitosti konání Pardubické juniorky, Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii staršího dorostu.
Pardubická juniorka má v Pardubicích na dvorcích LTC své pevné místo o čemž svědčí již její 76. ročník a skutečnost, že pouze tři ročníky se konaly mimo Pardubice. Svojí tradicí se Pardubická juniorka řadí mezi nejstarší turnaje svého druhu nejen v České republice, ale i v celé Evropě.
Úspěch na Pardubické juniorce znamená pro hráče možnost zařadit se na listinu vítězů vedle takových osobností světového tenisu jako Jaroslav Drobný, Jan Kodeš, Tomáš Šmíd, Martina Navrátilová, Pavel Složil, Ivan Lendl, Hana Mandlíková, Miloš Mečíř, Petr Korda, Jana Novotná, Bohdan Ulihrach, Jiří Novák a další.
Jsem rád, že se vedení společnosti Chládek a Tintěra, silnice - železnice, Pardubice a.s. rozhodlo, jako "Hlavní partner" mistrovství, podpořit Pardubickou juniorku. Za vstřícný přístup a podporu chci poděkovat Pardubickému kraji a Statutárnímu městu Pardubice. Rád bych vyjádřil vděčnost i dalším partnerům juniorky, mezi které patří společnosti JiNo s.r.o., MIROS dopravní stavby a.s., Východočeská plynárenská a.s., OCT International s.r.o., Černá Hora - Media s.r.o., SK systems s.r.o., DEKOM SYSTEM s.r.o., JANEBA TIME s.r.o., Flamy Pardubice a.s., ELEKTRAM spol. s r.o.-elektrotechnický velkoobchod, Nestlé Česko s.r.o., Schöller zmrzlina a mražené výrobky spol. s r.o., Miloš Plocek-Autoprodej Dukla, Pivovar Pardubice a.s., AKIS v.o.s., KonekTel s.r.o. a dalším naším partnerům. Moje poděkování patří i všem, kteří se podíleli na přípravě a podílejí se na úspěšném průběhu mistrovství.
Přeji všem hráčům co nejlepší formu, hostům příjemný pobyt v Pardubicích a divákům vzrušující tenisovou podívanou.

Ing. Máslo Miroslav
 
Předseda LTC Pardubice a ředitel mistrovství
 
úvodní stránka | hrací plány | časový plán | novinky | hráči | partneři
© Pardubická juniorka 2003. Všechna práva vyhrazena
 
HLAVNÍ PARTNER
PARTNEŘI