Úvodní slova
Pardubický kraj
Město Pardubice
Chládek a Tintěra, a.s.
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Juniorka 2002
Juniorka 2003
Juniorka 2004
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Miss Pardubická juniorka 2005
1.
Makrlíková Lucie 272
2.
Pazderová Lucie 216
3.
Danielová Lenka 144
4.
Nováková Soňa 41
5.
Hladíková Tereza 41
Hlasování ukončeno

Mr. Pardubická juniorka 2005
1.
Adamčík Antonín 201
2.
Kocur Josef 173
3.
Posejpal Adam 70
4.
Grund David 55
5.
Tráge Jan 49
Hlasování ukončeno

PARDUBICKÁ JUNIORKA 2005
Martin KameníkKameník a Vaňková
Martin Kameník a Kateřina Vaňková jsou mistry ČR staršího dorostu pro rok 2005. Kateřina Vaňková zvládla roli favorita a v celém turnaji neztratila ani set. Naopak Martin Kameník je překvapením turnaje. V zápase třetího kola již musel odvracet mečboly proti Michalu Konečnému, aby pak ve finále přehrál největšího favorita turnaje Jiřího Školoudíka. Tituly ve čtyřhře získali Školoudík, Kačmař a Vaňková, Kadlecová.
Roman Jebavý"Jebák" s "Květákem" na titul nedosáhli
Roman Jebavý s Miloslavem Navrátilem nedosáhli na titul ve čtyřhře. Přestože vedli ve třetím setu pohledného finále 4:3 a podávali, tak nakonec prohráli 1:6, 6:3, 4:6. Titul ve čtyřhře získal nejvýše nasazený pár Kačmař, Školoudík. Jiří Školoudík si tak aspoň trochu spravil chuť z nevydařeného finále dvouhry.

Nováková, ŠigutováNováková má titul ve čtyřhře žen, ne však dorostenek
oňa Nováková získala na počátku července titul ve čtyřhře žen na Rieter Cupu 2005 v Ústí nad Orlicí. Zde společně se zkušenou "Milis" Nekvapilovou ve finále porazily pár Kriegsmannová, Gerlová. Na juniorce se společně s Veronikou Šigutovou probojovaly do finále čtyřhry, ale tentokrát na titul nedosáhly. Ve finále je čekal pár Vaňková, Kadlecová. Vaňková vyhrála čtyřhru zde na juniorce společně s Terezou Hladíkovou a letos ani moc debla hrát nechtěla, ale teď jistě nelituje. První sadu vyhrály poměrně rychle Vaňková s Kadlecovou, ale v...
Celý článek ...


Vaňková, KadlecováDouble pro Vaňkovou
Kateřina Vaňková se stala mistryní ČR starších dorostenek ve dvouhře i ve čtyřhře. Ve dvouhře v dnešním finále porazila Radanu Holušovou 7:6, 6:3 a ve čtyřhře společně s Evou Kadlecovou porazily pár Nováková, Šigutová.

Kameník mistrem republiky dorostu
Asi málokdo věřil v úspěch Martina Kameníka v dnešním finále dvouhry, kdy proti sobě měl největšího favorita turnaje Jiřího Školoudíka. Ten cestou do finále neztratil ani set. Naopak Martin Kameník si zahrál o pár setů více. Finále začalo krásnou dlouhou výměnou od základní čáry, kterou Kameník ukončil nepovedeným náběhem na síť. A pak to začalo. Kameník sbíral trpělivě bod po bodu. Zakopán tři metry za základní čárou odrážel útoky soupeře a nebezpečně útočil jak do soupeřova bekhendu, tak i do jeho extrémně nebezpečného forhendu. Školoudíkovi ...
Celý článek ...


Kateřina VaňkováVaňková vyhrála těžké finále
Kateřina Vaňková dnes v 11 hod. nastoupila na centrální dvorec k finálovému utkání proti Radaně Holušové. Čekal se tuhý boj a předpoklady se naplnily. První set byl z obou stran poněkud nervózní. Chvilku vedla Vaňková, pak 4:2 Holušová a nakonec se první sada rozhodovala v tie-breaku. Tam Vaňková vedla rychle 6:0. Potom sice udělala 2 zbrklé chyby, což kolentovala slovy: "Jasně, 6:8, jako vždy". V následující výměně však její bekhend obouruč po lajně znamenal vítězství v první sadě.
Celý článek ...


Martin KameníkProgram finálového dne
Program posledního dne Pardubické juniorky začíná v 11:00, kdy ve finále dvouhry dívek proti sobě nastoupí Radana Holušová a Kateřina Vaňková. Následovat bude (ne dříve než ve 13:00) finále chlapců Kameník - Školoudík. Současně s tímto zápasem bude probíhat finále čtyřhry dívek a po skončení finále dvouhry chlapců bude následovat finále čtyřhry chlapců (ne dříve než 14:30).

Radana HolušováHolušová přehrála Kadlecovou
Radana Holušová po vyrovnaném utkání porazila Evu Kadlecovou. Kadlecová měla šance v obou setech, ale zbytečnými chybami je neproměnila. Říkí se, že o výsledku zápasu rozhoduje pár míčů, a dnes tyto míče Kadlecová prostě nezahrála dobře.
Celý článek ...


Kateřina VaňkováVaňková je ve finále
Kateřina Vaňková si dnes bez větších problémů poradila s Janou Jandovou. Vaňková potvrdila své kvality a podle slov jejího trenéra opravdu zafungovaly stopbaly, jako veřejně známá zbraň na Janu Jandovou. Je však potřeba říci, že Jana Jandová letos podává stabilně kvalitní výkony a příští rok může již patřit k favoritce na titul.
Celý článek ...



Starší články:
Školoudík kráčí za titulem
Očima ředitele 5.hrací den
Kadlecová si vybojovala účast v semifinále
Kameník udolal Kučeru
Školoudík vyřadil Zemana
Vaňková bez větších problémů
Očima ředitele 4.hrací den
Hladíková se loučí s turnajem
Kameník opět ve třech setech
Očima ředitele 2. hrací den
Hladíková překvapivě ve dvou setech
Navrátil konečně udělal kolo
Bekerová potrápila Birnerovou
Lustyk porazil Piskáčka
Zeman se trápil s Jedličkou
Ukazatel stavu utkání
Kdo vyhraje Juniorku?
Piskáček přešel přes Košlera
Rozlosování hotovo - Piskáčka má Košler
 

Mistr ČR 2005

Martin Kameník (I.ČLTK Praha)
Mistryně ČR 2005

Kateřina Vaňková (TK Sparta Praha)

Pardubická juniorka 2005
LTC Pardubice
Labská 15, 530 02 Pardubice
tel./fax: 466 535 665
Tiskové středisko
Hot line: 604 555 666
Dnes: 33
Celkem: 40438
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2005. Všechna práva vyhrazena
 
HLAVNÍ PARTNER
PARTNEŘI