Úvodní slova
Pardubický kraj
Město Pardubice
Chládek a Tintěra, a.s.
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Juniorka 2002
Juniorka 2003
Juniorka 2004
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Miss Pardubická juniorka 2005
1.
Makrlíková Lucie 272
2.
Pazderová Lucie 216
3.
Danielová Lenka 144
4.
Nováková Soňa 41
5.
Hladíková Tereza 41
Hlasování ukončeno

Mr. Pardubická juniorka 2005
1.
Adamčík Antonín 201
2.
Kocur Josef 173
3.
Posejpal Adam 70
4.
Grund David 55
5.
Tráge Jan 49
Hlasování ukončeno

PARDUBICKÁ JUNIORKA 2005

Úvodní slovo LTC Pardubice

Váľení sportovní přátelé,

Ing. Máslo Miroslav dovolte mi, abych Vás přivítal na Pardubické juniorce - Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii staršího dorostu, která se koná již tradičně na dvorcích tenisového klubu LTC
Pardubice.

Jsem velice potěšen, že i nad letošním, 78. ročníkem, převzali záštitu Ing. Michal Rabas, hejtman Pardubického kraje a Ing. Jiří Stříteský, senátor Parlamentu ČR a primátor města Pardubic.

Věřím, že letošní ročník Pardubické juniorky objeví novou hvězdu českého tenisu a my toto jméno budeme moci zařadit do galerie vítězů mezi hráče jako Jaroslav Drobný, Jan Kodeš, Tomáš Šmíd, Martina Navrátilová, Pavel Složil, Ivan Lendl, Hana Mandlíková, Miloš Mečíř, Petr Korda, Jana Novotná, Bohdan Ulihrach, Jiří Novák a další.

Veliké moje uznání a dík za podporu patří nejen hlavnímu partnerovi mistrovství, společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice a.s., Pardubickému kraji a Statutárnímu městu Pardubice, ale i ostatním partnerům klubu společnostem JiNo s.r.o., MIROS dopravní stavby a.s., VLTAVA – LABE – PRESS a.s., Východočeská plynárenská a.s., NTLK s.r.o., SK systems s.r.o., Vodovody a kanalizace Pardubice a.s., ELTOP Praha s.r.o., DEKOM SYSTEM s.r.o. - VOLVO, Systémové bednění s.r.o., JANEBA TIME s.r.o., Flamy Pardubice a.s., ELEKTRAM spol. s r.o. - elektrotechnický velkoobchod, Autoprodej Dukla Pardubice - HONDA, Pivovar Pardubice a.s., AKIS v.o.s., KonekTel s.r.o., Café restaurant KRA KRA, DELL a.s., CZ WELD s.r.o., VEOLIA WATER ČR a.s., RAŠ s.r.o., Plynostav Pardubice holding a.s.

Přeji všem hráčům dobrou sportovní formu a návštěvníkům pěknou sportovní podívanou.

Ing. Máslo Miroslav
Předseda LTC Pardubice a ředitel mistrovství
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2005. Všechna práva vyhrazena
 
HLAVNÍ PARTNER
PARTNEŘI