Úvodní slova
Pardubický kraj
Město Pardubice
Chládek a Tintěra, a.s.
ČTS
LTC Pardubice
Čestné předsednictvo
Organizační zajištění
Přehled vítězů
Juniorka 2002
Juniorka 2003
Juniorka 2004
Fotograf
Webmaster
Úvodní stránka

Miss Pardubická juniorka 2005
1.
Makrlíková Lucie 272
2.
Pazderová Lucie 216
3.
Danielová Lenka 144
4.
Nováková Soňa 41
5.
Hladíková Tereza 41
Hlasování ukončeno

Mr. Pardubická juniorka 2005
1.
Adamčík Antonín 201
2.
Kocur Josef 173
3.
Posejpal Adam 70
4.
Grund David 55
5.
Tráge Jan 49
Hlasování ukončeno

PARDUBICKÁ JUNIORKA 2005

Úvodní slovo prezidenta Českého tenisového svazu

Vážení tenisoví přátelé,

jsem velice rád, že Vás mohu pozdravit na 78. Pardubické juniorce – Mistrovství České republiky jednotlivců v kategorii staršího dorostu. Pardubická juniorka patří k nejstarším a nejprestižnějším tenisovým turnajům na našem území. Valné většině jejích vítězů se podaří nejen prosadit do popředí českých seniorských žebříčků, ale i proniknout na světové tenisové fórum. Pardubická juniorka je po celých téměř osmdesát let svojí existence branou do světa opravdového tenisu dospělých. Jsem potěšen, že se v posledních letech na Pardubické juniorce dařilo vítězit hráčům a hráčkám, kteří jsou v současné době našimi daviscupovými a fedcupovými reprezentanty a nebo o zařazení do těchto reprezentačních týmů usilují. Za všechny mohu jmenovat Ivetu Benešovou a Ivo Mináře, vítěze z roku 2000, Tomáše Berdycha, který v Pardubicích dominoval o rok později a vítězky z let 2002 a 2003 Lucii Hradeckou a Kateřinu Böhmovou.

Jsem velice rád, že nad letošní juniorkou opět převzali záštitu hejtman Pardubického kraje Ing. Michal Rabas a primátor Města Pardubic Ing. Jiří Stříteský. Spolupráce agilních pořadatelů z LTC Pardubice se zástupci kraje a města byla vždy na vysoké úrovni a vytvořila z juniorky jednu z nejvýznamnějších a nejkvalitnějších sportovních akcí celého regionu.

Moje velké uznání a poděkování patří i všem obchodním partnerům a organizátorům akce. Zúčastněným hráčům a hráčkám přeji hodně sportovního štěstí. Osobně si přeji, ať se co nejvíce účastníků letošní juniorky v krátké době objeví na světových žebříčcích a v české seniorské reprezentaci.

Ing. Ivo Kaderka, CSc.
prezident ČTS
 
úvodní stránka | scoreboard | hrací plány | hráči | fotogalerie | partneři
© Pardubická juniorka 2005. Všechna práva vyhrazena
 
HLAVNÍ PARTNER
PARTNEŘI