Pardubická juniorka

Juniorka 2002
úvodní stránka hrací plán program dne novinky hráči partneři
Úvodní stránka
> úvodní slova
  Pardubický kraj
  Město Pardubice
  ČTS
  Chládek a Tintěra, a.s.
  LTC Pardubice
> čestné předsednictvo
> organizační zajištění
> rozpis
> historie
> výsledky 2001
  chlapci
  dívky
přehled vítězů
webmaster
fotograf
Oficiální stránky, Pardubická juniorka 2002, 11. - 17.8.
Podpůrný partner
Chládek a Tintěra, a.s.
Logo Chládek a Tintěra a.s.

Úvodní slovo LTC Pardubice

Vážení sportovní přátelé,

Ing. Máslo Miroslavdovolte mi, abych Vás opět po roce přivítal na Pardubické juniorce, Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii staršího dorostu. Letošní rok je o to významnější jelikož se jedná již o 75. ročník sportovní události, která se již tradičně koná v areálu tenisového klubu LTC Pardubice. Dlouholetá tradice řadí Pardubickou juniorku mezi nejstarší turnaje svého druhu nejen v České republice, ale i v celé Evropě. Pro zajímavost, pouze tři ročníky se konaly mimo Pardubice.

Pardubická juniorka je již dlouhodobě vstupní branou do velkého tenisu pro naše nejlepší juniory a juniorky. Uspět na tomto turnaji znamená pro naše naděje možnost se zařadit na listinu vítězů Pardubické juniorky, kde můžeme nalézt jména osobností, která proslavila náš tenis v celém světě, jako Jaroslav Drobný, Jan Kodeš, Tomáš Šmíd, Martina Navrátilová, Pavel Složil, Ivan Lendl, Hana Mandlíková, Miloš Mečíř, Petr Korda, Jana Novotná, Bohdan Ulihrach, Jiří Novák a další. Doufám, že letošní jubilejní ročník objeví novou stálici pro světový tenis.

Moje díky patří všem našim partnerům, zejména „Podpůrnému partnerovi“ Pardubické juniorky, akciové společnosti Chládek a Tintěra, dále partnerům JiNo s.r.o., Východočeská plynárenská a.s., OCT International, Janeba Time s.r.o., FLAMY Pardubice a.s. a dalším naším partnerům.

Závěrem chci popřát všem účastníkům mnoho štěstí a zdaru v průběhu turnaje a všem návštěvníkům pěknou sportovní podívanou. 

Ing. Máslo Miroslav
 
Předseda LTC Pardubice a ředitel mistrovství